INOLJNING AV PERGOLOR OCH BALKONGER

träolja, olja

Träolja för inoljning av balkonger och pergolas. Foto: ©nini.tjader.2018

INOLJNING AV PERGOLOR OCH BALKONGER

Nu har vi inhandlat pigmenterad olja för inoljning av pergolor och balkonger.

Under städdagarna har det delats ut olja till de flesta. Många är redan i gång med att olja in sin pergola eller balkong.

Alla ni som bor på nedre våningen i flerfamiljshusen och ni som bor i radhusen får hämta oljan på torsdag 10 maj mellan 10:00–11:00 i Föreningslokalen.

Detta gäller endast de som inte redan målat sin pergola eller redan hämtat ut olja.

Alla som bor en trappa upp i flerfamiljshusen kommer att få sin burk med olja efter att vi i styrelsen har strukit på utsidan av balkongen först. Därefter kan ni olja in insidan.

Inoljning av balkongerna har vi tidigare meddelat ska göras med hjälp av skylift, men detta är ändrat pga logistik. Vi kommer istället använda oss av vanlig stege. Förhoppningsvis kommer vi att göra det torsdag–söndag 10–13 maj.

Om oljan ni hämtat ut inte räcker får ni hämta mer i föreningslokalen. Vi i styrelsen kommer att finnas på plats under torsdag–söndag. Annars går det bra att maila oss på styrelse@skacklinge.se.

Alla tomma burkar eller med lite kvar kan man ställa av utanför föreningslokalen för uppsamling. Dessa får inte kastas i soprummen.

Behöver du hjälp med att olja in din pergola eller balkong? Hör av dig till oss i styrelsen via mail eller lapp i expeditionens brevlåda. Detta vill vi att du gör omgående så vi får möjlighet att planera in allt arbete.

Hör av dig om du har några frågor till oss på styrelse@skacklinge.se.

STYRELSEN

[contact-form][contact-field label=”Namn” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-post” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Webbplats” type=”url” /][contact-field label=”Meddelande” type=”textarea” /][/contact-form]