Medlemsbrev januari 2023

Hej! Styrelsen informerar!

Skärmtak

Ni som har skärmtak vid entré ansvarar för skötsel, underhåll och reparation av dessa. Snöskottning är ni ansvariga för också. Dessa ägs inte av föreningen.

Parkeringsgrind

Det är väldigt viktigt att ni stänger och låser grinden för parkeringen då andra bilar står kvar och risk för inbrott, stöld och skadegörelse kan ske!

Kan även drabba dig!

Soprum

Soprummen är endast till hushållssopor och matavfall. Pappförpackningar, plast, glas och tidningar skall slängas i kärlen som står vid P2 innanför grinden.

Motioner till årsstämma

Har du motioner som du vill lyfta upp till årsstämman så är sista dagen för detta 28e februari 2023. Du kan mejla till styrelsen eller lägga in motionen i brevlådan som finns på 167an som tillhör styrelsen.

Årsavgift

Styrelsen har beslutat att höja årsavgiften med 3% och värmeavgiften med 8%. Detta börjar gälla från och med mars 2023. Detta är glädjande besked då majoriteten av föreningar i Stockholm har höjt med 12–20% i år.

Serviceluckor radhus

De röda serviceluckorna vid radhusen där vattenavstängningarna finns kommer att gås igenom och repareras av ett företag under februari-mars 2023.

Intresse styrelsearbete

Snart är det dags för ny årsstämma och då ska vi välja ny styrelse. Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla föreningen så lämna gärna en intresseanmälan till styrelsen/valberedningen.

Vi behöver även folk som kan tänka sig ta en plats i valberedningen. Hör av dig till styrelsen om du är intresserad.

Vill du veta vad styrelsen gör så är du välkommen att höra av dig till oss för ytterligare information. Och kanske även närvara på styrelsemöte för bättre inblick.

Hållbarhet

Via riksbyggen.se så loggar du in på mina sidor där kommer du åt en flik som heter hållbarhet. Där kan du klicka dig fram till idéer och inspiration på hur just du kan spara energi i hemmet. Där finns även annan info om föreningen samt dina månadsavier.

Kontakta Styrelsen

Hemsida: www.skacklinge.se
Facebook: www.facebook.com/BRFSkacklingeAng/

Brevlåda: Brevlåda finns på Skäcklingevägen 167. Vid Expeditionen, till vänster inne i porten. Observera att brevlådan inte töms dagligen.

E-post: styrelse@skacklinge.se Det är alltid enklast att nå oss på e-postadress ovan, än att mejla en enskild styrelsemedlem.

Hälsningar Styrelsen

 page2image33486656 page2image33480416 page2image33484992