NYINFLYTTAD

Välkommen till BRF Skäcklinge Äng!

Här på vår webbplats hittar du information som du som nyinflyttad kan behöva.

Här nedan har vi samlat några av de viktigaste länkarna om sånt som kan vara bra att känna till som nyinflyttad. Botanisera gärna också på vår webbs sidor för mer information inom olika områden.

På sidan Fastigheten finns information om vår förenings innehav i form av hus med mera.

På sidan Bra att veta hittar du kontaktuppgifter för olika ändamål och en del annan matnyttig information. Här finns ett pdf-dokument för nedladdning av samma information. Informationen på webbsidan och i pdf-dokumentet uppdateras löpande då det behövs.

I dokumentet Medlemsinformation (pdf-dokument) hittar du det mesta i form av allmän information.

Dokumentet Att bo i bostadsrätt från Riksbyggen beskriver vad det innebär att bo i bostadsrätt. Du kan ladda hem det i PDF-format här.

Sidan Medlemskap förklarar i princip samma sak. Även dokumentet Medlem i bostadsrättsföreningen från Riksbyggen förklarar vad ditt medlemskap i föreningen innebär i form av rättigheter och skyldigheter. Det kan du ladda hem i pdf-format här.

I dokumentet Vem ansvarar för underhållet? från Riksbyggen kan du läsa om just det. Dokumentet laddar du hem här i pdf-format.

Föreningen tillämpar sopsortering

Föreningen tillämpar sopsortering i soprummen. Varje soprum har behållare för Restavfall (allt som inte går i Matavfall eller Plastförpackningar) och MatavfalI och Platsförpackningar.  Läs noga på affischerna i soprummen om vad som går var.

Kartonger (inklusive pizza-kartonger) och tidningar kastas i containerna för detsamma inne på den bortersta inhägnade parkeringen vid Skäcklingevägens slut.

Observera att vi INTE har några behållare eller containers för glas och plåt eller skrymmande avfall. Dessa tar du själv till närmsta återvinningsstation (se sidan Sopor och avfall).

I nedan länkade tre dokument (nedladdningsbara som pdf-dokument) hittar du mer information om vad sopsorteringen innebär. Det finns också information på vår webb om det under rubriken Sopor och avfall.

Nedladdningsbara dokument:
SRV Sorteringsguide BRF 2014
Matavfall, så går det till
Enkel sorteringsguide, större grovavfall

Områdeskarta

En områdeskarta i pdf-format hittar du här och på sidan Områdeskarta. Kartan innefattar också en översikt över var parkeringarna finns och vilka parkeringsplatsnummer som finns var.

Stadgar

Aktuella föreningsstadgar laddar du ner här i pdf-format.

Kontakt med styrelsen?

Om du behöver komma i kontakt med styrelsen gör du det enklast via e-post till styrelse@skacklinge.se

Det finns en brevlåda till styrelsens expedition på Skäcklingevägen 167 till vänster inne i porten. Observera dock att brevlådan INTE töms dagligen.

Föreningen har också en FaceBook-sida där aktuell information läggs upp. Du hittar föreningens FaceBook-sida på www.facebook.com/BRFSkacklingeAng. Du måste ha ett medlemskap på FaceBook för att kunna nå den.

Du kan också kontakta styrelsen via formuläret nedan.