Vill du vara med i styrelsen?

Vi behöver mer folk i styrelsen. Några styrelseledamöter och suppleanter har sedan senaste årsmötet flyttat från föreningen, andra har avgått. Vi behöver alltså få in fler personer till styrelsen.

Har du tid och lust att vara med? Kontakta i så fall Elzbieta Wester från valberedningen, antingen per e-post till valberedning@skacklinge.se, på telefon 08 530 20 105 eller lägg en lapp i lådan på Expeditionen, Skäcklingevägen 167 med namn, telefonnummer och adress och eventuell e-postadress och tala om att du är intresserad av att vara med och jobba i styrelsen. Du kommer därefter att bli kontaktad av valberedningen i god tid innan årsmötet.

En vanlig fråga är vad det innebär att vara med i styrelsen och hur mycket tid det tar. Vi har styrelsemöte en kväll varannan månad, och AU-möte en kväll varannan månad. Vi har dessutom årsmöte en gång om året. Vi turas om att bemanna Föreningsexpeditionen en kväll i månaden och förväntas ta aktiv del i föreningens medlemsaktiviteter. I övrigt fördelar vi vissa ansvarsområden mellan oss.

Mer information finns på internet på exempelvis följande adresser:

<http://www.bobattre.se/VaraSidorStyrelseRoller.asp?Page=P03>

<http://www.bobattre.se/BostadsrattStyrelse.asp?Page=P02>

<http://www.styrelseguiden.se/artiklar>

<http://www.styrelseguiden.se/>

<http://www.privataaffarer.se/articles/2008/09/09/basta-tipsen-for-bostadsra/>

<http://hotpot.se/hsb-styrelse-arbetsordning-brf.htm>