Anslutningen till Botkyrka Stadsnät är klar att tas i bruk

botkyrkastadsnät

Nu finns Botkyrka Stadsnät hos BRF Skäcklinge Äng

Stadsnätet är den nya infrastrukturen före telekomtjänster, för dig som bor i Botkyrka kommun. Den absolut senaste tekniken används för att skapa en snabb och prisvärd uppkoppling där alla leverantörer som vill kan skapa tjänster och konkurrera om dig som kund.

Stadsnätet är ett öppet nät som innebär valfrihet, konkurrens och prispress. I nätet hittar du över 250 tv-kanaler och ultrasnabbt internet med upp till 1000 Mbit/s, från flera leverantörer.

Valfrihet

Välj triple play, det vill säga alla tjänster från samma leverantör eller mixa själv. Eller du kanske inte behöver någon tjänst? Hos Botkyrka Stadsnät är det valfritt.

Konkurrens

4 leverantörer på tv-tjänster och 9 på internet och telefoni, alla i samma kabel.

Prispress

Internettjänsterna är ca 1000 kr billigare per år jämfört med ComHem. Kolla själv i Botkyrka Stadsnäts jämförelseportal, Qmarket.

Så här kommer du igång med tjänsterna

1. Koppla datorn direkt till uttag LAN1 (RÖD) på den nya tjänstefördelaren (Inteno).

2. Öppna din webbläsare. Du ska automatiskt komma till Botkyrka Stadsnäts jämförelseportal, som heter Qmarket. Om inte, skriv in start.qmarket.se .

3. Jämför tjänster med det du har idag och beställ.

Om du har problem med att komma igång, ring 0771-700 100, ange din adress och ditt LGH.nr som finns angett på din tjänstefördelare.

Välkommen till Botkyrka Stadsnät!

——

Ordlista:
tjänstefördelare = den dosa som monterats på väggen hemma hos dig